JOUW MOTORKLEDING OP MAAT GEMAAKT!

Over ons


start1

Al 10 jaar zijn wij actief op de markt. Wij zijn begonnen met het maken van leren motorkleding op maat voor de professionele motorsport. 10 jaar later hebben wij ons assortiment verbreed naar ook textiele motorkleding en kevlar motorkleding op maat.

100% garantie

Onze missie is het aanbieden van een maat gemaakt product voor een confectie prijs. Wij staan voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding  met daarbij de hoogste service die wij kunnen bieden. Doordat wij veel kosten besparen  doordat wij bezuinigingen op promotie uitgaven. Wij richten ons vooral op mond tot mond reclame. Wij staan achter ons product en geven daarom ook 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent!

mvo

Een groot deel van de productie besteden wij uit naar het buitenland. Hierdoor kunnen wij kosten besparen doordat productiekosten in het buitenland lager liggen. Fabrieken waarmee wij samenwerken leveren ook motorpakken voor gerenommeerde merken in de motorwinkels. Wij zijn erg begaan met de fabrieken waarmee wij samenwerken en hun werknemers. Wij werken alleen met de fabrieken die werknemers een goed loon geven onder goede werkomstandigheden. Kinderarbeid is daarnaast niet aan de orde. Producten worden met zorg gewonnen uit het milieu. Hier bezuinigingen wij absoluut niet op.

onderzoek

Wij doen er alles aan om een hoogwaardig kwalifatief product te maken. De materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig getest en onderzocht om de kwaliteit van onze motorkleding te garanderen. Wij hebben dan ook veel tijd en geld gestoken in de ontwikkeling in onze motorkleding. Om je de beste motorpakken aan te kunnen bieden, zullen wij dit ook blijven doen. Punten waar wij veel aandacht aan besteden zijn comfort en uiteraard veiligheid.

Onze motorpak test!

De test kun je vergelijken met een crash van een goede 120km/u. De sleepafstand is in deze test lang. Wanneer je normaal crasht rem je vrij snel af. Daarnaast wordt alleen de achterkant belast van het motorpak. Hierdoor wordt het leer intensief op de proef gesteld. In het filmpje geven wij een eerlijk beeld wat er over is van het motorpak.

Stephan

ik

Mocht je contact opnemen met ons zal het eerst contact gaan via Stephan. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf. Hij is je graag tot dienst en beantwoord alle mogelijke vragen.

Producten in de webshop, voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!