JOUW MOTORKLEDING OP MAAT GEMAAKT!


Onze werkwijze:

Stap 1: neem contact op

Contact us (800x600)

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen per mail of per telefoon. Het handigst is om aan te geven wat je wensen zijn. Wat zou je graag willen? Wij kunnen het voor je maken!

Stap 2: maatvoering bepalen

Motorkleding op maat maken

De maatvoering kunnen wij op verschillende manieren bepalen. Lees hieronder meer bij het kopje: maatvoering bepalen.

Stap 3: ontwerp bepalen

Droom-motorkleding

Door jou wensen aan ons door te geven maken wij een ontwerp in Photoshop zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige motorpak. Lees hieronder meer bij het kopje: ontwerp bepalen.

Stap 4: pak is af na 4-6 weken

Motorkleding-reparatie

Nadat alle details zijn besproken dan gaat je motorpak in productie! De productie neemt 4-6 weken in beslag afhankelijk van de drukte op dat moment. Wij houden je op de hoogte van de productie.

100% garantie


Jouw motorpak voor maar 699euro, wat krijg ik hiervoor?

 • Het motorpak wordt op maat gemaakt voor 699 euro. Wanneer je een keuze maakt uit de standaard ontwerpen betaalt je niet meer dan 699 euro! Zie aan de onderkant van deze pagina.
 • Het motorpak kan ontworpen worden in ieder gewenst ontwerp voor 49 euro extra.
  • Logo’s
  • Kleuren
  • Hump
  • Kneesliders
  • Accenten
  • Verschillende designs voor heren en dames
  • Alles is mogelijk voor 749 euro een compleet pak in ieder ontwerp met zoveel logo’s, hump etc. alles wat je wilt!
 • Gemaakt van hoogwaardige A-kwaliteits leer van 1,4mm dik runderleer.
 • Uitritsbare binnenvoering zodat de jas te gebruiken is in winter en zomer.
 • Voorzien van goedgekeurde CE-protectoren in de motorjas bij de schouders, ellenbogen en rug.
 • Gemaakt van slijtvast kevlar garen. Bij een crash zal een naad langer in tact blijven.
 • Dubbel tot driedubbel gestikt.
 • Verbindingsrits met de broek.

Maatvoering bepalen

1. Kom bij ons kantoor langs in Zwolle. Dit is de beste en nauwkeurigste methode. Wij laten je dan een aantal jassen passen en bepalen globaal de maatvoering en welke pasvorm je het fijnste vindt. De ene houd van straks en de ander wil hem graag wat losser. Vervolgens met we je op en bepalen de maatvoering. Het handigst is om even een afspraak te maken voor een meetafspraak zodat we hier ook de tijd voor kunnen nemen. Je kunt doordeweeks, in de avonden en in de weekend bij ons terecht.

2. Zelf maatvoering bepalen. Je kunt zelf ook de maatvoering bepalen door onze formulier te downloaden. Hierin staat precies welke maten je moet meten.

3. Geen tijd? Wij komen naar jouw! Wij komen naar jou! Voor 0,29 euro cent de kilometer (vanaf Zwolle) komen wij naar jou toe. Wij bepalen daar de maatvoering.

Ontwerp bepalen

Voor de motorjas betaal je een standaard prijs van 299 euro. Wij doen er niet moeilijk over als er een ritsje of logo’tje extra op de motorjas komt. Je mag alles doen met je motorjas en hem helemaal naar wens ontwerpen voor een vaste prijs! Wij willen dat jij je droom motorjas krijgt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hoeft geen moeilijke bestanden aan te leveren. Laat wat schetsen zien, plaatjes die je hebt gevonden of gemaakt of een Motorjasomschrijving. Vervolgens maken wij in photoshop een voorbeeld van je motorjas. Zodat je een goed beeld krijgt hoe je toekomstige motorjas er uit komt te zien.

Inspiratie opdoen?

Weet je nog niet hoe je motorjas eruit moet gaat zien? Doe wat inspiratie op via het internet. Bekijk wat je moet mooi vind. Misschien dat je de mouw van die jas mooi vindt, de kraag van die jas etc. Vervolgens maken wij daar een eenheid van. 

Geen inspiratie? Of andere vragen? Neem contact met ons op!

Na 4-6 weken is motorjas klaar!

Zodra de maatvoering is bepaald en het ontwerp dan wordt je motorjas geproduceerd. De productietijd is afhankelijk van de drukte op dat moment. Je motorjas zal in ieder geval naar 4-6 weken klaar zijn. Deze kan dan opgehaald worden bij ons kantoor in Zwolle of wij laten hem bezorgen.

100% Tevredenheidsgarantie!

Wij zijn van pas tevreden als jij dat ook bent! De lijntjes zijn kort en willen dat jij blij bent met je aankoop. Wij garanderen dat je motorkleding straks perfect past en dat je tevreden zult zijn met het product. Mocht je niet tevreden zijn dan zoeken wij naar een oplossing of krijgt je het geld weer terug. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een kwalitatief mooi product leveren en willen dat jij dit ook zo ervaart!

5 jaar garantie!

Bij iedere aankoop krijg je 5 jaar garantie op de naden en de rest van je motorjas. Je krijgt 1 jaar garantie op de ritsen. Wij gebruiken de beste ritsen die op markt te verkrijgen zijn (YKK ritsen). Echter zijn deze soms niet bestand tegen de hoge druk die aan het begin uitgeoefend wordt op de motorjas. Wanneer een motorjas uitgerekt is dan zal de levensduur van een rits gemiddeld 10 jaar zijn (afhankelijk van het gebruik). Echter blijft dit element de meest gevoelig voor gebreken, afhankelijk van het gebruik.

Wij kunnen je motorjas snel repareren mocht het voorkomen. Binnen een week is je motorjas weer gerepareerd!

Contact

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Laat graag weten wat je wensen zijn zodat we deze kunnen bespreken.

[random_testimonial theme=”default_style” count=”3″ show_title=”1″]

Producten in de webshop, voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!